U trendu

Prodično sparingovanje: Đokoviću braća pomažu pred početak sezone (video)

Novaku Đokoviću najviše prija druženje sa porodicom čak i kad su u pitanju pripreme za novu sezonu. Kao sparing partnere na terenima u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, izabrao je braću – Marka i Đorđa, pa je dobra atmosfera za rad bila zagarantovana.

Mlađi tandem je bio sa jedne strane i imao je priliku da „namuči“ starijeg brata, koji je sam pokrivao drugu polovinu terena. Definitivno, Novak u veselom raspoloženju dočekuje start egzibicije u Mubadali.

– Merhaba (zdravo)! Veoma sa zahvalan i blagosloven što je cela moja porodica na terenu sa mnom – napisao je Novak na Instagramu pored video snimka sa braćom.

Najbolji teniser sveta izlazi na teren u petak, kada će odmeriti snage u polufinalu sa boljim iz duela Dominik Tim – Karen Kačanov, koji se igra dan ranije. U drugom polufinalnom susretu sastaće se Rafael Nadal i pobednik meča Hjon Čung – Kevin Anderson.

Prvi zvanični turnir Đoković igra u Dohi, a traje od 31. decembra do 5. januara. Dva puta je bio šampion na tom takmičenju, 2016. i 2017. godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.