U trendu

Prve fotografije sa venčanja Rafaela Nadala (foto)

Španski teniser Rafael Nadal oženio se juče svojom dugogodišnjom devojkom Marijom Franciskom Pereljo.

Venčanje Rafaela Nadala i Marije Fransiske Pereljo održano je na luksuznom imanju La Forteleza na Majorki, a iako su mladenci pokušali da sakriju detalje slavlja, pojedini su ipak dospeli u javnost.

Naime, gosti su minibusevima otišli do imanja La Forteleza, a u autobusima su pronašli kartice sa porukom Rafela i Marije.

– Podsećamo vas da bismo voleli da uživate u našem venčanju u najvećoj privatnosti. Kada stignete, pronaći ćete ormariće u koje možete odložiti svoje mobilne telefone. Hvala vam mnogo. Marija Fransiska i Rafael – piše u poruci mladenaca, prenose strani mediji.

Nadal i Marija su zakupili čitav kompleks, koji poseduje ogromne travnate površine, bazene, privatne sobe, kao i heliodrom.

Sudbonosno “da” su, prema pisanjima stranih medija, izgovorili nešto pre 14 časova.

Svadbi je prisustvovalo oko 500 zvanica, a među njima je navodno i španski kralj Huan Karlos, kao i mnogi sportisti, među kojima su i Kristijano Ronaldo, Pau Gasol, teniser Felisijano Lopez, kao i pevač Enrike Iglesijas.

https://twitter.com/BevGribble/status/1185654846235578384

Iako je obezbeđenje pokušalo da spreči upotrebu dronova i helikoptera kako ne bi procurili detalji ceremonije, paparaci u ipak uspeli da dođu do ekskluzivnih fotografija. Na njima se vide mladenci na balkonu, a slavni teniser zaljubljeno gleda u svoju nevestu dok joj namešta pramen kose.

Inače, teniser i Marija Fransiska Pereljo “Ćiska” su u vezi dugoj 14 godina i znaju se ceo život, jer su oboje odrasli u istom kraju. Ona trenutno radi kao direktorka teniserove humanitarne fondacije koju je osnovao još pre deset godina, a diplomirala je biznis.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)