U trendu

Radnički Kragujevac: Ulaznice za Spartak i Radnički iz Niša 300 dinara

KRAGUJEVAC – Rukovodstvo Radničkog iz Kragujevca saopštilo je danas da će ulaznice za predstojeća dva meča u Superligi Srbije protiv Spartaka i Radničkog iz Niša koštati 300 dinara.

Radnički se trenutno nalazi na osmom mestu na tabeli Superlige Srbije sa 33 boda. Kragujevčani se bore za plasman u plej-of SLS.

Radnički će prvog aprila u Kragujevcu od 14 sati igrati sa Spartakom u 28. kolu Superlige Srbije. Kragujevčani će pet dana kasnije od 16 časova ugostiti niški Radnički u duelu 29. kola domaćeg šampionata.

Iz Radničkog očekuju veliku podršku navijača zbog čega su odlučili da ulaznica sa meča protiv Spartaka, važi i za duel sa Nišlijama.

„Ovo je samo jedno u nizu iznenađenja, koje rukovodstvo Radničkog sprema navijačima u godini u kojoj se proslavlja 100 godina postojanja Radničkog. Biće organizovane broje manifestacije, proslave, međunarodni turniri, a igrači, trener i članovi uprave bi sve da začine plasmanom među osam najboljih ekipa u Superligi, čime bi se obezbedio još po jedan duel
sa Crvenom zvezdom, Partizanom, Vojvodinom, Čukaričkim, TSC-om…“, saopšteno je iz Radničkog.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.