U trendu

Radonjić: Bajern je odličan protivnik koji igra dobro

BEOGRAD – Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić, pred meč 27. kolo Evrolige protiv Bajerna, izjavio je da je to odličan protivnik koji igra dobro.

Crveno-beli sutra od 20.45 sati u Beogradu igraju protiv nemačkog tima sa kojim otvaraju novo “duplo kolo” Evrolige, dok će u petak gostovati Olimpijakosu.

Radonjić nije mogao tokom celog februara da računa na veliki broj igrača na treninzima i utakmicama, situacija se postepeno popravlja, a u trenažni proces polako se vraćaju igrači koji su u prethodnom periodu bili zaraženi Covidom-19.

„Nije novost sve ovo što nam se dešava, ali najveći problem je – što dugo traje! To jako dugo traje i još nije kraj. Stvarno smo uspevali da pronalazimo rešenja i da budemo konkurentni da igramo dobro. Manje – više sam zadovoljan sa time, ali dugo traje. Nadam se da ćemo da budemo i dalje konkurentni i da sačekamo da vidimo kako se razvija situacija. Čeka nas utakmica sa Bajernom odličan protivnik koji igra dobro” , rekao je Radonjić za klupski sajt.

On je dodao da situacija oko igrača koji su praktično propustili sve utakmice u februaru nije još uvek najjasnija i da će se odluke donositi iz dana u dan.

Prvotimac Marko Jagodić Kuridža kaže da nije lako u ovom trenutku, jer imamo dosta bolesnih igrača i da stručni štab pokušava da izvuče najbolje u ovom trenutku iz svakog treninga i utakmica.

„Igrači su dosta “izmešali” pozicije, svako se privikava na nešto novo, ne ide lako i nije lako. Međutim, moramo da damo sve od sebe na svakoj utakmici pa i ovoj sledećoj protiv Bajerna. Teška utakmica, odličan protivnik, duplo kolo, skraćena rotacija. Igraju jako dobro ove sezone, bore se za plej of, napravili su već dosta, i sigurno da su došli sa nekim ciljem ovde. Naše je da damo sve od sebe i da vidimo zašta je to dovoljno”, rekao je krilni centar crveno-belih.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar