U trendu

Radonjić: Cedevita Olimpija jedna od najboljih ekipa u ligi

BEOGRAD – Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da njegov tim neće imati lak zadatak u duleu sa Cedevita Olimpijom u ABA ligi.

Crveno-beli sutra od 18 sati gostuju u Ljubljani u 17. kolu regionalnog šampionata.

„Očekuje nas utakmica protiv Cedevita Olimpije, jedne od najboljih ekipa u ligi, koja je u odnosu na naš prvi meč napravila promene u timu, pojačala se Ferelom iz Panatinaikosa, Omićem i Dragićem iz Žalgirisa, uz ostale vrlo kvalitetne i iskusne igrače koji koje već imaju u svom sastavu. Očekuje nas vrlo dobar tim, ali u ovom trenutku, s obzirom na okolnosti, razmišljamo o nama i kako da napravimo iskorak već u sledećoj utakmici. Biće potrebno vremena i strpljenja, kako bismo došli do nivoa na kome želimo da budemo“, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Kapiten Branko Lazić kaže da ih čcekuje izuzetno teška utakmica protiv ekipe koja se znatno pojačala u prethodnom periodu i pokazala da ima kvalitet za sam vrh tabele.

„Samim angažmanom Ferela, pa Omića i konačno Dragića, uz dobar i iskusan sastav koji su već imali, pokazali su i pokazuju svoje ambicije u ovom takmičenju u nastavku i moraćemo da odigramo izuzetno dobru i čvrstu utakmicu sa puno energije kako bi došli do rezultata. Nismo imali previše vremena nakon meča u Lionu, ali ćemo se potruditi da taj period od dva dana iskoristimo maksimalno kako bi spremni dočekali meč u Ljubljani“, rekao je Lazić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.