U trendu

Radonjić: Dali smo maksimum, bilo mnogo dobrih stvari

BEOGRAD – Teška utakmica, čestitam Fenerbahčeu na pobedi. Promašili smo poslednji šut, a oni su pogodili na kraju, ali dali smo svoj maksimum, igrali smo sa mnogo energije, uz neke greške, naravno, ali i mnogo dobrih stvari koje smo imali, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić posle poraza od Fenerbahčea u Evroligi (73:71).

„Kori Volden nije mogao da nam pomogne na kraju utakmice. Nastavićemo da radimo i da ćemo biti zdravi kad nam bude najvažnije. Nadam se da nije ništa ozbiljno sa Korijem, mislim da je on mogao da nam da još malo energije u tim trenucima”, rekao je Radonjić, a prenosi klupski sajt.

Trener crveno-belih osvrnuo se na nešto što mnogo nedostaje – publika i podrška sa tribina, mada je u dvorani bilo nekoliko desetina ljudi.

„Svima je jasno da bismo uz podršku sigurno mogli da pružimo još to malo što je bilo potrebno da to slavimo. Ali, hvala i na podršci koja je bila večeras, nama je mnogo značilo. Momci su se borili, imali smo težak meč protiv ekipe koja se jako podigla i značajno pojačala. Mi smo ušli u meč oslabljeni prilično. Generalno, nastavljamo da radimo i nadam se da ćemo imati brzo priliku da imamo sve igrače na terenu i onda uz veliki trud i posvećenost da napravimo sve da igramo dobro”, rekao je Radonjić i dodao:

“Ako bih mogao da kažem nešto pozitivno, onda je to da izgleda da ako budemo kompletni, i ako ne budemo imali problema, možemo da budemo dobri”, zaključio je Radonjić
Naredne nedelje Crvena zvezda igra “duplo kolo” i dva meča u Španiji protiv ekipa Reala i Valensije (sreda i petak).

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.