U trendu

Radonjić: Maksimalan respekt za Megu

BEOGRAD – Mega je u dosadašnjem delu sezone pokazala da može da dobije svakoga i zato ćemo u meč ući sa maksimalnim respektom, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić uoči derbija 17. kola ABA lige.

„Očekuje nas utakmica sa ekipom u kojoj se nalazi brojni mladi igrači velikog talenta. Predvođeni iskusnim Milenkom Tepićem, u dosadašnjem delu sezone pokazali su da mogu da savladaju svakoga i na domaćem, ali i na gostujućem terenu. Zbog toga, moramo uz maksimalan respekt i vrlo čvrstom igrom da uđemo u ovu utakmicu” rekao je trener crveno-belih za klupski sajt.

Košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić navodi da je Mege u dosadašnjem delu sezone pokazala da ima veliki kvalitet.

„To pokazuju ne samo plasmanom na tabeli, već i igrama koje prikazuju. Posebno u mečevima sa timovima koji imaju ambicije da se nađu na vrhu tabele. Tim koji je spoj mladih i vrlo iskusnih igrača što se u njihovom slučaju pokazalo kao dobra kombinacija. Moramo maksimalno oprezno i angažovano da uđemo u ovu utakmicu, meč na Novom Beogradu smo dobili u tesnoj završnici i znamo da nas čeka težak posao kako bismo došli do bodova” rekao je Dobrić.

Utakmica između Crvene zvezde i Mege igra se sutra od 18 sati.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.