U trendu

Radonjić: Mornar značajno podigao kvalitet igre

BEOGRAD – Mornar je značajno podigao kvalitet igre i kao posledica toga došli su i rezultati, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić pred meč sa ekipom iz Bara u ABA ligi.

Crveno-beli sutra od 17 sati u hali „Aleksandar Nikolić“ dočekuju Mornar u 18. kolu regionalnog takmičenja.

„Posle veoma specifičnog perioda i utakmica koje smo imali nastavljamo u žestokom ritmu. Period sa tri zahtevne utakmice koje smo odigrali je bio težak, sledi nam još teži. Mornar je značajno podigao kvalitet igre, a kao posledica toga došli su i rezultati. Očekuje nas ekipa koja je imala vremena za rad i pripremu utakmice, a mi ćemo sa druge strane pokušati u kratkom roku da uradimo sve kako bi odigrali dovoljno dobar meč i došli do bodova“, rekao je Radonjić za klupski sajt.

Košarkaš Luka Mitrović kaže da će ekipa uraditi sve da sutrašnji meč dočeka spremno.

„Nakon perioda sa kovidom, vrlo brzo smo ušli u vrlo jak ritam utakmica koji će u narednom periodu od nas zahtevati još više. Mornar je u dobroj formi, igraju dobro. Stil igre im je prepoznatljiv, igraju brzo sa dosta šuteva. Nećemo imati previše vremena da treniramo i pripremimo se za ovaj meč, jer smo stigli iz Atine u petak uveče nakon važne pobede u Evroligi, ali ćemo učiniti sve što je do nas, da spremni dočekamo ovaj meč i uz pomoć naših navijača dođemo do važnih bodova u regionalnoj ligi“, rekao je Mitrović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.