U trendu

Radonjić: Očekujem dobru energiju protiv Žalgirisa

BEOGRAD – Želimo da odigramo meč protiv Žalgirisa sa dobrom energijom i koncentracijom, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić.

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 19 sati dočekuju Žalgiris u Štark areni u trećem kolu Evrolige.

„Ova utakmica je za nas izazov da dobrom igrom i zalaganjem dođemo do pobede. Žalgiris je promenio trenera, videćemo kakva će biti reakcija tima“, rekao je Radonjić za klupski sajt.

On je istakao da i dalje ima manjak igrača u rotaciji i da ekipa zbog zgusnutog rasporeda nema vremena za trening.

„Uprkos problemima, želimo da odigramo meč sa dobrom energijom i koncentracijom, nadam se podršci navijača koja nam je preko potrebna. Vajt je povređen, Cirbes je i dalje u izolaciji, a Branko Lazić radi po posebnom programu. Treba da damo individualno još više da bi nadoknadili izostanak povređenih igrača. Nadam se da će svi koji dođu u Arenu dati veliku podršku i da svi zajedno dođemo do važne pobede“, zaključio je Radonjić.

Košarkaš Zvezde Dejan Davidovac očekuje da utakmica protiv Žalgirisa bude fizički veoma zahtevna.

„Žalgiris je izgubio prve dve utakmice, ali nisu baš imali lak raspored na startu. Ovo će biti potpuno drugačiji meč od onog u Laktašima protiv Igokee iz koga moramo da izvučemo pouke, ili Tel Aviva gde smo pobedili. Treba da se okrenemo sebi i našoj igri i posebno igri u odbrani“, rekao je Davidovac.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.