U trendu

Radonjić: Treba biti zadovoljan

BEOGRAD – Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić bio je zadovoljan posle trijumfa svog tima protiv Splita.

Crveno-beli su ubedljivo savladali gostujući tim 97:61 na startu regionalne ABA ligi, uprkos tome što su igrali bez nekoliko povređenih igrača.

„Nije bilo jednostavno u prethodnih skoro 14 dana, gde smo pokušavali da prevaziđemo sve okolnosti koje nisu bile onakve kakve smo priželjkivali. U pripremi smo shvatili da pristup mora biti dobar od starta, da ne ulazimo u situacije koje mogu da nam dovedu do određenih problema. Značajno je to što smo mogli da računamo na neke minute od Lazarevića i Volteasa, koji su posle pauze bili prvi put u pet na pet. U svim tim oklonostima, treba biti zadovoljan. Okrećemo se sledećim obavezama i nadi da ćemo moći da računamo na još nekog u narednih 5-6 dana“, rekao je Radonjić na konferenciji za medije.

„Verujem da ćemo uraditi najviše što možemo. Očekuju nas izazovi, počinje Evroliga, u kom sastavu ćemo tamo ići i kako ćemo se pripremeati, to je sve znak pitanja. Davaćemoo svoj maksimimu. Šta je to, večeras je teško dati odgovor. Nisimo imali nijedan trening zajedno. Svestan sam da neće biti ni malo lako, ali spremni smo da nosimo te stvari. Hvala publici što nas je došla da nas podrži“, zaključio je Radonjić.

Trener Splita Srđan Subotić istakao je da je agresivnost Zvezde bila presudna.

„Nema šta mnogo da se priča, nismo uspeli da odgovorimo na agresivnost, izgubili smo organizaciju igre i posle toga je bilo teško vratiti“, rekao je Subotić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.