U trendu

Radonjić zadovoljan pobedom protiv Partizana

BEOGRAD, 30. maja (Tanjgu) – Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je da su crveno-beli zadovoljni drugom pobedom protiv Partizana u finalu ABA lige.
Crvena zvezda je sinoć slavila sa 85:81 i povela 2:0 u finalnoj seriji, koja se igra na tri pobede.

„Kao što sam rekao odmah posle prve utakmice a i juče – kakav nas meč očekuje, obistinilo se apsolutno. Partizan je bio večeras drugačiji nego na prvoj utakmici. Bez obzira što smo imali vođstvo na samom startu, znali smo da će biti teško. Tokom meca smo imali određene situacije kada smo mogli bolje da reagujemo, da dobre stvari iz odbrane valorizujemo kroz pametniji napad, ali objektivno nije to bilo nimalo lako protiv dobrog Partizana. Ušli smo u poslednju četvrtinu, oni su stizali, ali mi smo dobro odreagovali i ostali mirni. Našli smo dobra rešenja i dosli do 2:0 što nam je i bila želja“, rekao je Radonjić.

Naredni meč je na programu u sredu, a domaćin će biti Partizan.
„Potpuno smo svesni da će navijaci Partizana dati svom timu veliku podrsku da nas savlada“, dodao je trener Crvene zvezde.
Radonjić nije želeo da komentariše incident na kraju utakmice.
„Nisam video o čemu se radi. Dao sam sve od sebe i tokom meča i na kraju, da se te stvari privedu kraju. Ali nisam potpuno upoznat, pa ne bih da komentarišem“, istakao je Radonjić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar