U trendu

Radulović igrao za omladince: Pomogao sam drugarima

BEOGRAD – Mladi fudbaler Crvene zvezde Andrija Radulović, rođen 2002. godine, iskoristio je reprezentativnu pauzu i odigrao utakmicu za omladinski tim.

On je u trijumfu crveno-belih nada protiv Novog Sada 5:1 postigao pogodak i upisao asistenciju.

„Velika mi je čast što sam dobio priliku da pomognem mojim drugarima. Sa nekoliko igrača iz ove omladinske selekcije sam igrao i znam kakvi su profesionalci, iako imaju 17 godina i manje. To mi olakšava posao. Naravno, sa druge strane, mnogo mi je drago što sam dobio šansu da odigram utakmicu i uvek ću prihvatiti poziv da pomognem našoj ekipi“, rekao je Radulović za klupski sajt.

Prema njegovim rečima, priojalo mu je da posle duže vremena odigra 90 minuta.

„Konkurencija u prvom timu je veoma jaka, a ja strpljivo čekam šansu. Drago mi je zbog pogotka, ali pre svega sam srećan što je moja ekipa pobedila. Oduševljen sam igrom naših omladinaca, mnogo su talentovani i verujem da će uskoro i neko od njih doći do prvog tima“.

Zvezdini omladinci na proleće će igrati u Ligi šampiona, a Radulović ističe da bi voleo da zaigra u tom takmičenju.

„Iskreno bih želeo da ponovo odigram Omladinsku Ligu šampiona. Ovoga puta to nije grupna faza kao prošle godine, ali verujem da ovaj tim može mnogo. Spreman sam da pomognem koliko mogu i verujem da ćemo napraviti uspeh. Takođe, nadam se i radim na tome da dobijem šansu i u prvenstvu, kao i u Ligi Evrope, verujem u sebe i daću maksimum kada god budem bio na terenu u crveno-belom dresu“, istakao je 18-godišnji prvotimac Crvene zvezde.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar