U trendu

Raković: Želim da doprinesem napretku TSC

BAČKA TOPOLA – Novi fudbaler TSC Slobodan Rajković izjavio je da je odluku o dolasku u Bačku Topolu doneo brzo, posle kratkih pregovora, u želji da doprinese rezultatima kluba.

„Sigurno je da sam stekao dosta iskustva igrajući u inostranstvu. Pokušaću da to prenesem na mlade igrače, što na terenu, što van terena“, rekao je Rajković za klupski sajt.

On je u TSC došao kao slobodan igrač i potpisao je ugovor do kraja sezone 2022/23.

Rajković je pohvalio TSC, istakavši da je to ambiciozan klub, koji donosi nešto novo u srpski fudbal, zbog čega se nije dvoumio oko dolaska.

Prema njegovim rečima, posebno mu je drago što mu je trener u klubu Mladen Krstajić, koji je igrao na istoj poziciji kao on danas, i koji mu je bio jedan od uzora.

„I sada sa 32 godine sigurno mogu da naučim nešto novo od njega. Verujem da svi mi zajedničim radom, i mlađi i straiji igrači, možemo da napredujemo i da beležimo dobre rezultate“, kazao je Rajković.

Sportski direktor TSC-a Mirko Jovanović rekao je da je klub izuzetno zadovoljan što se timu iz Bačke Topole pridružuje Rajković, izuzetno iskusan i kvalitetan štoper.

„Naš klub je jako puno dobio njegovim dolaskom. Pored igračkih kvaliteta, sigurno i personalno, jer samom njegovom pojavom na terenu, na treninzima u svlačionici, on će doprineti razvoju igrača“, kazao je Jovanović.

TSC se trenutno, posle sedam kola u Superligi Srbije, nalazi na drugom mestu tabele sa 16 bodova.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.