U trendu

Ranijeri: Juče je umro moj san da zauvek ostanem u Lesteru

Italijanski stručnjak Klaudio Ranijeri, koji je juče dobio šokantan otkaz u Lesteru iako je pre samo nekoliko meseci sa tim klubom osvojio Premijer ligu, danas se obratio javnosti putem pisma.

Ranijeri je priznao da je veoma razočaran odlukom kluba, kao i da veruje da ga navijači Lestera nikada neće zaboraviti.

„Juče je umro moj san. Nakon euforije prošle sezone i titule prvaka Engleske, sanjao sam da ću ostati zauvek u Lesteru, klubu koji volim. Nažalost, nije bilo suđeno. Zahvalan sam svojoj supruzi Rozani i celoj mojoj porodici na beskrajnoj podršci tokom mog vremena u klubu. Najviše sam zahvalan Lesteru. Avantura je bila neverovatna i živeće sa mnom zauvek. Hvala svim novinarima i medijima koji su dolazili i uživali u izveštavanju o najlepšoj fudbalskoj priči“, napisao je Ranijeri u pismu.

Potom se osvrnuo i na one najvažnije – navijače kluba.

„Hvala navijačima koji su me primili u svoja srca od prvog dana i iskreno me voleli. Niko nam ne može uzeti ono što smo postigli, nadam se da razmišljate o tome i smejete se svaki dan na način na koji ću to ja činiti zauvek. Bilo je to predivno vreme ispunjeno srećom koje neću zaboraviti. Bilo je zadovoljstvo i čast biti šampion sa svima vama“, završio je Ranijeri čiji je otkaz pogodio doslovno sve njegove kolege širom Evrope.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar