Rašović: Očekujem pobedu protiv Vukova

BEOGRAD – Vaterpolista Novog Beograda Strahinja Rašović izjavio je da očekuje pobedu protiv ekipe Vukova u šestom kolu Superlige Srbije.

Utakmica između Novog Beograda i Vukova na programu je sutra od 21.15 časova na bazenu Sportskog centra „11. april“. Ekipa Novog Beograda je izraziti favorit na ovom duelu.

„Očekujem pobedu. Ovo će biti naš prvi međusobni duel i utakmicu ćemo se potruditi da maksimalno iskoristimo kao dobru pripremu pred turnir Jadranske lige koji nam predstoji. Vukovi su svakako mlada i poletna ekipa, primetno je da veoma lepo rade, a minulog vikenda imali su dobre rezultate u A1 regionalnoj ligi, pošto su zabeležili dve pobede i jedan poraz. Siguran sam da će tokom sezone imati sve bolje partije“, rekao je Rašović.

On je sa pet golova u prošlom meču Lige šampiona protiv ekipe Špandaua postao najbolji strelac u istoriji Novog Beograda. Stigao je do brojke od 160 pogodaka i tako na večnoj listi prestigao Draška Gogova.

„Veoma mi je drago zbog toga. Zanimljivo je da sam u svim klubovima u kojima sam igrao, obarao rekorde po broju golova. Tako je bilo u Crvenoj zvezdi i Radničkom iz Kragujevca, evo i sada u Novom Beogradu. Ne opterećujem se statistikom, ali sam srećan zbog tog dostignuća, a za sve to zahvalnost dugujem mojim saigračima. Zaista nije fraza, jer bez njih ne bih mogao da dođem do rekorda. Nadam se da se na tome neću zadržati i da ću nastaviti da pomeram granicu“, zaključio je Rašović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.