U trendu

Rastavac: Želimo da se sa tri boda vratimo iz Kragujevca

NOVI SAD – Trener fudbalera Vojvodine Milan Rastavac, izjavio je danas da očekuje dobar meč protiv kragujevačkog Radničkog u četvrtom kolu Superlige Srbije.

Utakmica će biti odigrana u subotu od 17.30 časova u Kragujevcu.

„Pred nama je jedan drugačiji izazov u odnosu na dosadašnje utakmice iz više razloga. Prvi i osnovni je što igramo u gostima, drugi da nećemo igrati u večernjem terminu tako da se pripremamo da odgovorimo na najbolji mogući način. Naša ideja je da se predstavimo kragujevačkog publici i fudbalskoj javnosti kao što smo i do sada na utakmicama u Novom Sadu, a to je sa najvišim ambicijama, u najboljem sastavu i sa željom da se vratimo sa tri boda“, rekao je Rastavac za zvanični sajt kluba.

Vojvodina je u prošlom kolu odigrala bez golova sa Spartakom

„Sa tom utakmicom završili smo odmah posle meča. Igračima sam odmah posle utakmice rekao da im ništa ne zameram, jer smo uradili sve što smo se dogovorili i da je jedina greška koju možemo da napravimo jeste da se i dalje bavimo tim mečom. Odmah smo se okrenuli gostovanju Radničkom i mislimo samo na sledeći meč“, istakao je trener Vojvodine.

On očekuje čvrstu igru Radničkog i ističe da najveća opasnost preti sa bočnih pozicija.

„Radnički je prototip ekipe koja voli da igra čvrst fudbal i on je prilagođen i uslovima na njihovom terenu. Najveća opasnost dolazi sa bočnih pozicija preko Mirića i Tomića, koji kroz saradnju sa saigračima ili individualnim kvalitetom prave tu razliku“, dodao je Rastavac.

Novi igrač Vojvodine Filip Malbašić bić u konkurenciji za meč u Kragujevcu.

„Malbašić je počeo pripremni period sa prethodnim timom četvrtog jula, odigrao je dve kontrolne utakmice po 45 minuta, tako da on ima neku podlogu, iako nije potpuno spreman, pa možemo da ga koristimo u nekom određenom vremenu. Mislim da će i on biti deo tima već u Kragujevcu“, zaključio je Rastavac.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.