U trendu

Real pronaĆĄao zamenu za Ronalda? Sprema se novi najbogatiji transfer u istoriji fudbala

Predsjdnik Real Madrida Florentino Perez navodno se sastao sa Nejmarovim ocem kako bi raspravljali o potencijalnom povratku Brazilca u ĆĄpansku Primeru.

Vest su preneli i engleski i ĆĄpanski mediji, a ona dolazi svega nekoliko meseci nakon rekordnog Nejmarovog transfera iz Barselone u PSG za 222 miliona evra.

Otkako je stigao na Park prinčeva, Nejmar je postigao čak 11 golova u 12 utakmica, ali uprkos tome već se pojavila vest da bi Nejmar mogao da ode iz Francuske, a objavio je ơpanski Mundo Deportivo.

Nejmar je bio na meti Real Madrida 2013. godine, ali je umesto Reala odabrao Barselonu s kojom je u četiri godine osvojio jedan naslov u Ligi ơampiona.

Navodno u Real Madridu traĆŸe naslednika za Ronalda kada Portugalcu istekne ugovor 2021. godine, a pronaĆĄli su je u Nejmaru.

Nema sumnje kako je Nejmar za sada srećan u Parizu, posebno zbog velikog broja Brazilaca u svlačionici (Alves, Markinjos, Silva, Moura). A i rezultati su tu, budući PSG marơira u francuskom prvenstvu i Ligi ơampiona. Ali ukoliko dođe straơna ponuda Reala, a nema sumnje da bi bila reč o rekordnom iznosu, Nejmar bi mogao ponovo da menja klub.

Vest ostaje u sferi nagađanja, ali svakako je zaintrigirala fanove fudbala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.