U trendu

Reprezentativci Srbije se privatnim letom vratili za Beograd

Beogradski mediji objavili su da su u avionu kojim je srpska ekspedicija doputovala u Ostravu, kada je došlo vreme za povratak u Beograd bila samo sedmorica od 22 izabranika Radovana Ćurčića.

I to: Nemanja Matić, Nemanja Gudelj, Aleksandar Katai, Marko Petković, Damir Kahriman, Uroš Spajić i Filip Mladenović.

Takođe, Marko Dmitrović (Alkorkon), Filip Kostić (Štutgart) i Stefan Mitrović (Gent) direktno iz Češke su se vratili u svoje klubove zbog obaveza.

Grupa reprezentativaca, koja je u petak veče požurila da što pre napusti poprište na kojem je Srbija doživela najteži poraz od kada se reprezentacija takmiči pod tim imenom (4:1), platila je 6.000 evra da se brže, bolje vrati u Beograd.

Bar jedan igrač iz ove grupe, sa manjim stažom u A selekciji, sa jedva desetak utakmica, bio je odmah iza ponoći u Beogradu i sa piste aerodroma požurio u jednu poznatu beogradsku kafanu.

Da mnogo što šta ne štima u reprezentaciji Srbije, od igre, atmosfere, pa i do ovog slučaja, dokazuje i nedavno pisanje u medijima o navodnoj tuči između Aleksandra Mitrovića i Nenada Tomovića na poluvremenu prijateljske utakmice protiv Češke.

 

 

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.