U trendu

Rišarlison nezadovoljan minutažom u Totenhemu: Ne mogu da razumem takve stvari

LONDON – Fudbaler Totenhema i brazilski reprezentativac Rišarlison izjavio je danas da je nezadovoljan minutažom, koju ima u londonskom klubu, prenosi Skaj.

Rišarlison je letnjem prelaznom roku za 60 miliona funti stigao iz Evertona u Totenhem. Londonski klub je sinoć eliminisan iz Lige šampiona, pošto je odigrao bez golova sa Milanom u revanš meču osmine finala ovog takmičenja. Milan je u prvom duelu slavio sa 1:0.

„Išlo je dobro, imali smo niz od dve pobede protiv Vest Hema i Čelsija. Ođednom me je stavio na klupu, protiv Vulverhemptona sam igrao pet minuta. Pitao sam zbog čega je to tako, ali oni mi nisu ništa rekli“, rekao je Rišarlison.

On je sinoć na meču sa Milanom ušao u igru u 70. minutu.

„Uoči utakmice rekli su mi da obavim test u teretani i ako bude dobro da ću igrati. Onda su me ostavili na klupi, ne mogu da razumem takve stvari“, rekao je Rišarlison za TNT Sports Brazil, preneo je Skaj.

Brazilski fudbaler je ove sezone odigrao 25 utakmica za Totenhem i postigao je dva gola.

„Videćemo šta će da mi kažu, ali nisam budala, ja sam profesionalac, svakoga dana radim i želim da igram.Nemam minutažu u ovoj sezoni, mučio sam se povredom. Poslednje dve utakmice sam odigrao dobro, mislim da je trebalo da igram, ali ne treba da plačem zbog toga“, istakao je Rišarlison.

Skaj navodi da su čelnici Totenhema kao i menadžer londonskog kluba Antonio Konte nezadovoljni zbog poslednjih izjava brazilskog fudbalera.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.