U trendu

Robertson: Karte koje sam dobio od kluba prepoznate kao lazne

LIVERPUL – Fudbaler Liverpula Endi Robertson izjavio je da je u subotu dao karte za finale Lige šampiona jednom prijatelju koji je imao problema prilikom ulaska na pariski stadion i da su te karte prepoznate kao lažne, što kako je istako Robertson, nije moguće, jer ih je dobio od kluba.

UEFA je prethodno okrivila ljude koji su sa „lažnim kartama“ pokušali da uđu na utakmicu za haos koji je nastao ispred stadiona uoči finala Lige šampiona.

„Dobio sam karte preko kluba i neko je rekao mom prijatelju da su lažne. Sa sigurnošću mogu da kažem da to nije bio slučaj jer ih je dobio od mene. Potom se francuska policija odlučila da upotrebi suzavac na navijače i porodice. To je najveća utakmica u fudbalu, morala bi da bude bolje organizovana“, rekao je Robertson za „Skaj sport“.

Fudbaleri Reala pobedili su Liverpul 1:0, a početak utakmice je kasnio više od pola sata zbog nereda oko stadiona u Parizu.

Francuska policija je saopštila da je 68 ljudi uhapšeno, a 39 stavljeno u policijski pritvor, zbog incidenata uoči finala LŠ.

Lokalna policija tvrdi i da je veći broj navijača pokušao nasilno da uđe na stadion, a onda su pripadnici organa reda u nekoliko navrata koristili suzavac.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.