Ročesti potpisao za Zvezdu na dva meseca: Znam sve ovde

BEOGRAD – Američki košarkaš Tejlor Ročesti vratio se u Crvenu zvezdu, a nakon lekarskih pregleda i testova danas je zvanično potpisao ugovor na dva meseca, sa opcijom produžetka do kraja sezone.

Ročesti je već odradio prvi trening sa crveno-belima u dvorani „Aleksandar Nikolić“, mestu koje mu je dobro poznato i na kome je sa Zvezdom osvojio titulu prvaka države.

„Srećan sam jako što sam ponovo ovde, zbog igrača, trenera i stručnog štaba, uprave kluba i na prvom mestu navijača. Očekivanja su da se žestoko borim na svakoj utakmici i da na bilo koji način pomognem ovom timu da dolazi do pobeda“, rekao je iskusni plejmejker za klupski sajt.

Ročesti dolazi na poznat teren u svakom smislu, igrao je za Crvenu zvezdu, zna pritisak i očekivanja, a radio je i sa trenerom Sašom Obradovićem u Lokomotivi iz Krasnodara.

„Najvažnija stvar je da znam sve ovde i sve razumem. A to je na prvom mestu naporan rad svaki dan. Nije važno protiv koga igramo, kakva je situacija, da li dobijamo ili gubimo utakmicu. Krajnji cilj je da verujemo i imamo poverenje u proces i krajnji cilj. A oni se ne dešavaju preko noći, već moramo da budemo dobri u tome što radimo svakodnevno“, poručio je Ročesti.

Za razliku od prvog mandata u Crvenoj zvezdi kada je nosio dres sa brojem 22 Ročesti će ovog puta na dresu imati „nulu“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.