U trendu

Roma, PAOK i Slavija u četvrtfinalu Lige konferencija

Fudbaleri Rome plasirali su se večeras u četvrtfinale Lige konferencija, pošto su u revanš utakmici osmine finala na svom terenu odigrali nerešeno 1:1 protiv Vitesea.

Roma je u prvoj utakmici pre sedam dana u Holandiji pobedila sa 1:0.

Vitese je na Olimpijskom stadionu večeras poveo u 62. minutu golom Maksimilijana Viteka, a prolaz Romi obezbedio je Temi Ejbraham pogotkom u prvom minutu nadoknade vremena.

U četvrfinalu je i PAOK, koji je kao gost u Belgiji pobedio Gent sa 2:1. U prvoj utakmici domaći su u Solunu pobedili sa 1:0.

PAOK je večeras poveo golom Hosea Krespa u 20. minutu, a izjednačio je Loran Depuatr u 40. minutu. Pobedu grčkom timu doneo je Daglas Augusto u 77. minutu.

Fudbaleri Slavije iz Praga prošli su u četvrtfinale uprkos porazu u revanšu od austrijskog LASK-a sa 3:4. U prvoj utakmici u Pragu Slavija je pobedila sa 4:1.

Češki tim večeras je poveo golom Petera Olajinka u 24. minutu, a izjednačio je Filip Vajsinger u 36. minutu. Novo vodjstvo gostima obezbedio je Aleksander Bah u 37. minutu, a zatim je strelac bio njegov saigrač Jira Sor u 62. minutu.

Svoj drugi gol na meču Vajsinger je postigao u 76. minutu, a LASK je izjednačio Andreas Gruber u 88. Minut kasnije pobedu domaćima doneo je Aleksander Šmit.

Ranije danas u četvrtfinale su se plasirali i Fejenord, Lester, PSV, Olimpik iz Marseja i Bodo Glimt.

Žreb za četvrtfinale i polufinale Lige konferencija na programu je u petak od 15 časova u Nionu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.