U trendu

Romano: Mesi još nije odlučio gde će da nastavi karijeru

BUENOS AJRES – Fudbaler Pari Sen Žermena i argentinski reprezentativac Lionel Mesi još nije odlučio da li će na kraju sezone da se vrati u Barselonu ili će produžiti ugovor sa klubom iz Pariza, tvrdi poznati italijanski sportski novinar Fabricio Romano.

Romano je reagovao na tvrdnje pojedinih argentinskih medija, koji prenose da je Mesi odlučio da se na kraju sezone vrati u Barselonu. Argentinac je prošle godine stigao u redove „svetaca“ z Barselone, a sa francuskim klubom ima ugovor do kraja sezone.

Argentinski mediji podsećaju da rukovodstvo Barselone ne krije da bi želelo da u ekipu sa „Nou Kampa“ vrati slavnog fudbalera, koji je bio simbol katalonskog kluba. Međutim, čelnici PSŽ-a ne žele da se odreknu Mesija i spremni su da produže ugovor argentinskom fudbaleru.

Romano tvrdi da Mesi još još ništa nije odlučio, jer želi da se fokusira na Svetsko prvenstvo u Kataru, kao i na sezonu sa Pari Sen Žermenom u francuskom prvenstvu i Ligi šampiona.

„Izvori bliski Mesiju tvrde da će on tek naredne godine da donese konačnu odluku. Barselona želi da se Mesi vrati, dok PSŽ sprema produženje ugovora. Izvor blizak Mesiju tvrdi da fudbaler
još nije doneo nikakvu odluku“, naveo je Romano.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.