U trendu

Ronaldo: Ne razumem fudbalere Juventusa

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo, koji je postigao odlučujući gol za plasman u polufinale Lige šampiona protiv Juventusa, rekao je da je ne razume zbog čega su igrači italijanske ekipe protestovali kod dosudjenog jedanaesterca.

Real se sinoć na svom „Santjago Bernabeu“ plasirao u polufinale Lige šampiona ukupnim rezultatom 4:3. U prvom duelu u Torinu Real je pobedio sa 3:0, sinoć je izgubio sa 1:3, a odlučujući gol postigao je Ronaldo iz diskutabilnog penala, koji je dosudjen u trećem minutu nadoknade vremena.

„Mučili smo se, ali moramo da izvučemo pouke. Ovo je za nas lekcija. U fudbalu vam se ništa ne poklanja, morate da se borite do samog kraja. Mogli smo da postignemo više golova, ali Juventus i (golman Djanluidji) Bufon su bili dobri. Mi smo zasluženo prošli dalje posle ovog dvomeča“, rekao je Ronaldo, preneli su britanski mediji.

Britanski sudija Majkl Oliver dosudio je penal posle duela Medhija Benatije i Lukasa Vaskesa. Posle toga Bufon je isključen zbog prigovora.

„Penal? Ne razumem zbog čega su protestovali, Lukas je oboren s ledja. Da nisu napravili penal, postigli bismo gol“, rekao je Ronaldo.

„Gol u 98. minutu? Srce ti brže kuca, ali smirio sam se. Znao sam da će biti odlučujuće“, dodao je portuglaski fudbaler.

Ronaldo nije želeo da prognozira polufinale, već je rekao da je u fudbalu sve moguće.

Osim Reala koji brani titulu, u polufinale su se plasirali Bajern iz Minhena, Liverpul i Roma.

Žreb će se održati u petak od 13 časova u Nionu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.