U trendu

Ronaldo negira optužbe o silovanju: Odvratna novinarska fikcija

Predstavnici Kristijana Ronalda oglasili su se demantom povodom optužbi da je Portugalac silovao devojku 2009. godine, prenose sportski mediji.

Nemački list „Špigl“ je preneo vest da je jedan od najboljih fudbalera sveta platio neimenovanoj devojci 375.000 dolara kako ga ne bi optužila za silovanje u Las Vegasu.

„To je novinarska finkcija. Ove optužbe su odvratne i sramne. Ronaldo će učiniti sve kako bi skinuo ljagu sa svog imena. Navodna žrtva je odbila da istupi i potvrdi istinitost optužbi. Priča se svodi na naraciju dokumenata čija autentičnost nije potvrđena“, navodi se u saopštenju.

Ronaldo je navodno 13. juna 2009. godine silovau devojku u svom apartmanu u hotelu u Las Vegasu, a potom se s njom dogovorio da ćuti i platio joj 375.000 dolara.

Prema dokumentima „Football Leaksa“, Ronaldo se sa žrtvom nagodio 12. januara 2010. godine, a dogovor je potpisao njegov advokat Karlo Osorio de Kastro.

Devojka je pristala na sporazum uz jedan uslov: Ronaldo je morao pročitati njeno pismo napisano na šest stranica u kom je napisala sve o svojim osećajima i povredama koje je zadobila.

Žena, koja je u to vreme bila u srednjim dvadesetim godinama je navodni napad prijavila policiji tog dana, ali Ronalda u telefonskom razgovoru nije imenovala nego je samo rekla da se radi o javnoj osobi i sportisti.

Posle dogovora s Portugalcem je odlučila da povuče prijavu, a njegovim advokatima je dostavila i imena svih ljudi kojima je govorila o navodnom događaju, pa se pismenim putem obavezala da će uništiti sve dokaze.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.