U trendu

Ronaldo pružio podršku Nejmaru: Brazil te voli!

DOHA – Nekadašnji brazilski fudbalski reprezentativac Ronaldo pružio je podršku sunarodniku Nejmaru, koji će zbog povrede propustiti preostala dva meča „karioka“ na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Nejmar je povredio zglob na meču prvog kola grupe G na Mundijalu u Kataru protiv Srbije (2:0), a prema poslednjim informacijama neće igrati na večerašnjem duelu protiv Švajcarske i u petak sa Kamerunom.

„Siguran sam da te većina Brazilaca voli, kao što te i ja volim. Tvoj talenat odveo te tako daleko, tako visoko da ti se dive u svakom delu sveta. Za to postoji razlog, a da bi se dostigao taj nivo, mora da se nosisa puno zavisti i zla“, napisao je Ronaldo na društvenim mrežama.

On je istakao da će Nejmar da se vrati na teren još jači.

„Uvek će biti ljudi koji će da navijaju protiv tebe. Pišem ti sa razornom snagom protiv verbalnog nasilja: Vrati se jači! Pametniji! Gladan golova! Dobro radiš na terenu i van njega. Ni na sekund nemoj da zaboraviš put kojim si postao idol svetskog fudbala. Brazil te voli! Nejmare, vratićeš se, a neka ti sva mržnja posluži kao dopunsko gorivo“, napisao je, između ostalog, Nejmar.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar