U trendu

Ronaldo se šepurio pred kamerom, nije ni slutio šta se dešava iza njegovih leđa

Kristijano Rolaldo se trijumfalno šepurio travnjakom Old Traforda i kreveljio u kameru nakon što je završila utakmica Mančester Junajted – Atalanta (3:2) u Ligi šampiona, na kojoj je devet minuta pre kraja postigao za pobedu i istorijski preokret svoje ekipe.

Atalanta je do 53. minuta vodila 2:0 golovima Pašalića i Demirala, ali onda je krenuo veliki povratak Junajteda. Rašford i Mekvajer su izjednačili, a Ronaldo je u 300. nastupu za Junajted postigao 124. gol za klub.

Tako je zabio u sve tri utakmice Lige šampiona ove sezone. Poslednji put je za Junajted postigao tri gola za redom u LŠ-u u sezoni 2007/08., kada je Fergusonov tim osvojio trofej.

Bilo je dakle niz razloga zbog kojih je fudbaler koji je osvojio sve i dao gol svakome posebno slavio ovaj gol i pobedu.

Međutim, u tom neobuzdanom slavlju nije bio jedini.

Dok je Ronaldo ponosno hodao prema tunelu Old Traforda praćen kamerom kao najzaslužniji za veliku pobedu, uhvaćen je njegov pomahnitali obožavalac.

Preko Ronaldovog ramena videlo se kako s drugog kraja terena trči prema Portugalcu zaobilazeći brojno obezbeđenje koji su pokušavali da ga zaustave.

Njegov slalom je bio uspešan sve dok nije dotrčao na korak do Ronalda, kako bi ga tražio dres. Tada ga je teškim naporima dostiglo i zaustavilo nekoliko pripadnika obezbeđenja.

Ronaldov superfan ipak je uspeo barem da povuče idola za dres koji je toliko želeo, ali to je bilo najviše što mu se približio.

Obezbeđenje ga je oborilo na travu, a užasnuti Ronaldo, do tada potpuno nesvestan drame koja mu se odvijala iza leđa, istrgao se uljezu i otišao.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)