U trendu

Ronaldova devojka „nastradala“ posle crvenog kartona (foto, video)

Nakon što je Kristijano Ronaldo u suzama napustio teren zbog crvenog kartona na debitantskoj utakmici za Juventus u Ligi šampiona, zbog čega će propustiti i sledeću utakmicu u najjačem klupskom takmičenju, navijači i trolovi su zatrpali komentarima naloge njegove bolje polovine na Tviteru i Instagramu.
Odluka sudije da kazni Kristijana Ronalda crvenim kartonom posle sukoba na utakmici Lige šampiona između Juventusa i Valensije zapalila je društvene mreže, zahvaljujući reakciji najplaćenijeg fudbalera. Neki su saosećali sa superzvezdom Ronaldom, koji je svoj prvi crveni karton u Ligi šampiona dobio u 28. minutu utakmice, gorko zaplakao dok je napuštao teren i propustio da proslavi pobedu od 2:0, dok su se drugi nemilosrdno sprdali na njegov račun.

Neki su žestoko kritikovali odluku (nama dobro poznatog) sudije Feliksa Briha da isključi Ronalda nakon što je stavio ruku na glavu Valensijinog defanzivca Murilja.

https://twitter.com/sire_liljosh/status/1042503774605139969

Međutim, kritike na račun sudije nisu bile jednoglasne jer su neki pozdravili njegovu pravednu i hrabru odluku.

Međutim, još jedan izlazak sa terena u suzama izazvao je lavinu sprdnje sa Ronaldom na društvenim mrežama.

https://twitter.com/Jahin__Shahriar/status/1042527559424995329

I Ronaldova devojka Georgina Rodrigez bila je meta „sajber-napada“, a neki korisnici su je uvredili u komentarima na Instagramu ispod njenog posta sa Ronaldovom decom, ostavljajući komentare poput „crveni karton za tatu“.

To nije bio prvi put da je vređaju, pošto su i ranije ostavljali ponižavajuće komentare ispod njenih fotografija u kratkim suknjicama i bikiniju.

View this post on Instagram

🧜🏽‍♀️❤️🧜🏼‍♂️

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)