U trendu

Rukometaši Srbije večeras u Celju protiv Slovenije za SP

CELJE – Rukometna reprezentacija Srbije će večeras u Sloveniju, u Celju, u 20 sati odigrati prvu utakmicu baraža za Svetsko prvenstvo protiv domaće selekcije.

Vanja Ilić, levo krilo u timu selektora Tonija Đerone smatra da je Slovenija najteži mogući protivnik u baražu, ali ističe i dobru pripremu utakmice srpskog tima.
„Mi smo svaki mogući trenutak koristili da analiziramo Slovence, da pričamo o našoj i njihovoj igri. Nakon završetka Evropskog prvenstva, ovo je trenutak kome smo se radovali i svi jedva čekamo da izađemo na teren. Osećamo se spremni, kao i uvek energija i atmosfera je neverovatna unutar ekipe. Mislim da ćemo to uspeti i da prenesemo na teren i nadamo se dobrom rezultatu“, rekao je Vanja Ilić.

Istakao je adute Slovenije, navodeći da godinama unazad znamo da ima odličnu reprezentaciju, ali da najjača njihova karika srednji bek.

„Ne potcenjujemo ostale igrače nikako, ne smemo zaboraviti ni njih jer je izuzetno kvalitetna selekcija u pitanju. Slovenci imaju i novog selektora, tako da smo na dve utakmice sa Italijom videli neke promene u igri, ali treba tu sigurno dosta vremena, kao što je i nama trebalo i da se igra usavrši“, zaključio je Vanja Ilić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.