U trendu

Rukometašice Srbije večeras protiv Francuske na SP

GRANOLJERS – Rukometašice Srbije večeras od 18 sati igraju protiv Francuske na Svetskom prvenstvu u Španiji u drugoj fazi takmičenja.

Pred selekcijom Srbije je najveći izazov u dosadašnjem delu šampionata sveta, sledi duel sa aktuelnim olimpijskim šampionom, ekipom koja pretenduje na najviši stepenik pobedičkog postolja.

Ovaj susret dolazi posle odlične utakmice i važne pobede protiv Crne Gore, a selektor Uroš Bregar očekuje težak meč sa Francuskinjama.

„O Francuskoj ne treba mnogo da se priča- Francuska je olimpijski prvak. Mislim da imaju jednu od najboljih odbrana na ovom prvenstvu i da igračice Francuske imaju izuzetne individualne kvalitete. Neće nam biti lako, mislim da ćemo imati najviše problema u odbrani, ali pokušaćemo da zaustavimo njihovu brzu bekovsku liniju“, rekao je selektor Bregar za sajt RS S.

Naglasio na šta će naša selekcija morati najviše da obrati pažnju.

„Moramo da budemo strpljivi u napadu, ne smemo da brzamo. Moramo biti strpljiviji nego u utakmici sa Crnom Gorom. Najbitnije je kako ćemo zaustaviti Minko, Nokandi, bekovsku liniju, jer oni imaju velike individualne kvalitete i brzinu, što je lepo videti, ali veoma teško zaustaviti“, zaključio je Bregar.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar