U trendu

Rvački savez: Svetsko prvenstvo izuzetna promocija Srbije

BEOGRAD – Šampionat sveta u Beogradu, organizacija takmičenja i predstavljanje naše zemlje bila je izuzetna, kao i kompletna promocija i medijska zastupljenost u čitavom svetu, saopšteno je iz Rvačkog saveza Srbije.

„Rvački spektakl prenosilo je 26 nacionalnih TV stanica širom sveta, a ogromno praćenje mečeva bilo je zastupljeno i putem onlajn medija. Veliki broj domaćih i stranih medija svakodnevno je izveštavao o dešavanjima. Glavni grad je tokom Svetskog prvenstva obezbedio preko 14.000 noćenja, a Beograd se još jednom pokazao kao izuzetan domaćin“, navodi se posle sednice Upravnog odbora.

Posebno je istaknuta pomoć Vlade Republike Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, koji su omogućili da srpski rvački svetski šamponi dobiju adekvatnu novčanu nagradu za postignute uspehe na Svetskom prvenstvu.

„Kruna rada Rvačkog saveza Srbije je definitivno bilo Svetsko prvenstvo i to nam je motiv da radimo još bolje i više kako bismo nastavili da stvaramo istorijske rezultate, promovisali ovaj fantastičan sport i našu zemlju u najlepšem svetlu. Iskreno bih želeo da se zahvalim Vladi Republike Srbije, Ministarstvu omladine i sporta, Ministarstvu unutrašnjih poslova i gradu Beogradu na podršci i saradnji. Takođe, iz svih delova sveta stižu pohvale za perfektnu organizaciju, kao i za uspehe naših rvača, a tome je doprinela i najveća medijska pažnja koju smo do sada imali. Sada nam je cilj da nastavimo da održavamo kvalitet rada, otvaramo rvačke klubove po Srbiji i širimo rvačke potencijale“, izjavio je predsednik Rvačkog saveza Srbije Željko Trajković.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.