U trendu

„Sa zadovljstvom sam prebio Mekgregora, uživao sam nanoseći mu bol“

UFC prvak Habib Nurmagomedov otkrio je da je tokom karijere imao samo jednu borbu u kojoj je želio da povredi protivnika i u kojoj je sa zadovoljstvom prebio suparnika, misleći na borbu protiv Konora MekGregora iz 2018. godine.

Habib je odgovarao na pitanja fanova, a kada su ga oni pitali koja borba mu je posebno ostala u sećanju, bez razmišljanja je rekao da je to meč protiv Irca. Ipak, Habib nije direktno govorio o imenima, ali nema sumnje da je mislio na taj meč.

„Moja pretposlednja borba mi je ostala u sećanju, a vi svi dobro znate o kojoj govorim. Na početku uživate u pobedama i to vam donosi određenu dozu zadovoljstva, ali u poslednje vreme i ne uživam toliko. Uživao sam u toj jednoj, pomenutoj borbi, pa sam sa zadovoljstvom prebio tog čoveka“, kazao je Habib.

Ovaj sjajni borac istakao je da tokom karijere nikada nije želeo da povredi svog protivnika, ali je dodao da je samo u jednoj borbi, protiv Mekgregora, prešao granicu koje se uvek drži.

„Tokom karijere sam imao borbe u kojima sam mogao da povredim protivnika, ali to nikada nisam želeo da uradim, pa sam uvek tražio način da omogućim protivniku da se preda pre nego da mu slomim nešto. Uvek sam imao isti stav prema tom pitanju, osim u toj jednoj borbi, a ovo je brutalan sport i posebno kada znam da ću doći do pobede onda sam uvek imao granicu“, istakao je ovaj MMA borac, prenosi Klix.ba.

Habib prisutnim fanovima nije mogao da otkrije tačan datum borbe protiv Tonija Fergusona, ali sigurno je da će to biti njegov naredni protivnik i ukoliko i u toj borbi pobedi, nema sumnje da će biti jedan od najboljih boraca u istoriji ovog sporta.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar