U trendu

Salah pred početak LŠ: Siguran sam u novo finale

LIVERPUL – Jedan od najboljih fudbalera sveta Mohamed Salah upozorio je rivale u Ligi šampiona da Liverpul ima kvalitet za osvajanje trofeja, isto kao i u Premijer ligi.

Liverpul je sjajno otvorio sezonu sa pet trijumfa u engleskom prvenstvu, a sada ga ocekuje duel sa Pari Sen Žermenom na startu C grupe Lige šampiona, u kojoj su još Napoli i Crvena zvezda.

„Prošle sezone izbacili smo Mančester Siti, pa Romu, koja je bila bolja od Barselone. To su bile neverovatne utakmice… Igrali smo protiv pravih izazivača, isto će biti i sada, ali je naš cilj novo finale i siguran sam da mozemo da ponovo da igramo“, rekao je Salah za magazin Frans fudbal.

Hitri napadač iz Egipta kaže da slavni klub sa Enfilda ima velike šanse da prekine post i končano postane šampion Engleske.

„Uveren sam da mozemo da podignemo oba pehara. Ne želim da stavljam pritisak na nas, ali sve je moguće. Dobili smo odličan žreb, PSŽ ima veoma dobre pojedince i sjajan tim, jedva čekam da izađem na teren. Biće pravo uživanje“, naveo je on.

Liverpul i Pari Sen Žermen se večeras sastaju na Enfildu od 21 sat, isto kao i Crvena zvezda i Napoli u Beogradu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar