U trendu

Sale šmeker: „Nije video“ premijerku Srbije ali par minuta kasnije…(foto, video)

Po završetku finalne utakmice na Evropskom prvenstvu u košarci između Srbije i Slovenije (85:93), među onima koji su čestitali akterima borbe za zlato bila je i predsednik Vlade naše zemlje, Ana Brnabić. Pozdravila se sa svim našim košarkašima, a onda je selektor Aleksandar Đorđević samo prošao pored nje. I potom se iskupio.

Neposredno posle utakmice, Saša je bio ljut na sudije i njihovo suđenje. Samo je pokupio medalju i prošao pored svih ostalih koji su tu stajali, ni ne primetivši da je predsednik Vlade Srbije među njima. Nedugo zatim se iskupio, jednim zagrljajem, pokazavši da je prolazak bio samo trenutak nepažnje, uzrokovan burnim emocijama posle jednog izuzetnog meča, obeleženog, između ostalog, i diskutabilnim odlukama arbitara, prenosi Blic.

3 komentara
  1. Marija

    Bre ljudi pa on u ovom tekstu (citiranom delu) nigde nije pomenuo taj dogadjaj ni premijerku ni politiku vec sudjenje i sudije a novinar je dalje izneo zakljucak da mu je krivo i da se iskupio. Ispostovao je posle kao i svakog drugog navijaca koji je dosao da ga pipne slika se i dobije autogram ali je u oficijalnom delu iskulirao kao premijerku… Bravo Sale! Samo ce ovi naprednjaci svojom sujetom da oteraju velikog sportistu i legendu.

  2. Snezana

    Mene bi bilo sramota da se pojavim medju te delije,junake..Znajuci da sam pre toga grlila lezbejke i pedere,na paradi.Bruko nasa.

  3. Nataša Gajić

    „znala sam da je šmeker“- slučajno (pao mrak na oči od meča)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike