U trendu

Salihamidžić: Poštujemo Ronalda, ali imamo formiran tim

MINHEN – Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić izjavio je da ima poštovanje prema fudbaleru Mančester junajteda Kristijanu Ronaldu, ali je dodao da minhenski klub nije bio zainteresovan da u letnjem prelaznom roku angažuje portugalskog reprezentativca, prenose nemački mediji.

Ronaldo je propustio veći deo predsezonskih priprema sa Mančester junajtedom, pošto je navodno želeo da napusti klub sa „Old traforda“. Portugalski fudbaler se tokom letnjeg prelaznog roka povezivao sa brojnim velikim evropskim klubovima, ali je odlučio da ostane u Mančester junajtedu do kraja sezone i odradi ugovor do kraja sa „crvenim đavolima“.

Nemački mediji navode da je minhenski klub imao mogućnost da tokom prelaznog roka dovede jednog od najboljih fudbalera sveta.

„Imali smo formiran tim sa osam polivalentnih napadača na koji mogu da pokriju četiri pozicije. Imamo ogromno poštovanje prema Kristijanu. Njegov učinak prethodnih godina bio je impresivan. Međutim, kao klub imamo drugačiju strategiju“, objasnio je Salihamidžić.

Ronaldo (37) je ove sezone odigrao sedam mečeva za „crvene đavole“, ali još nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.