Šampionski ples Novaka i Serene (Video, Foto)

Šampioni Vimbldona Amerikanka Serena Vilijams i Srbin Novak Đoković pojavili su se na večeri u Londonu, koja je upriličena povodom završetka trećeg grend slem turnira.

Nakon standardnog dres koda Vimbldona, u kojem svi učesnici turnira moraju da se oblače u belo, ova prilika nije bila po protokolu pa se Đoković, kao i ceo Novakov tim obukli u crna svečana odela, dok je Jelena Đoković nosila dugu šarenu haljinu.

Grateful for this moment! I am so happy and proud and fulfilled! One huge Thank You to my team, to you my #NoleFam and to all the people cheering for me and supporting me! You know, it seems like tennis is a team sport after all, and we all are one team 🙂 #NoleTeam

A photo posted by Novak Djokovic (@djokernole) on

Nešto ranije, Jelena je na svom Tviter nalogu pripremila Serenu na ono što je očekuje tokom šampionske večeri. Naime, poručila je Sereni da je Novak pitao za dozvolu da pleše sa Serenom, i da se spremi što je pre moguće.

A joj je amerikanka odgovorila:

Podsetimo, Novak je juče pobedio Rodžera Federera u finalu Vimbldona rezultatom 3:1 i tako postao trostruki osvajač ovog najpoznatijeg turnira. Amerikana Serena Vilijam je u finalu pobedila Garbin Muguruz, i tako po šesti put osvojila Vimbldon.

Šampionski, nema šta.

Ostavite komentar

Ostavite komentar