U trendu

Šarapova otkrila: Evo zašto me Serena mrzi

Nekadašnja prva teniserka sveta, Ruskinja, Marija Šarapova rekla je da je Amerikanka Serena Vilijams mrzela zbog poraza koji joj je nanela u finalu Vimbldona 2004. godine.

Kada je osvojila Vimbldon pobedivši u finalu Serenu, Marija je imala tek 17. godina.

„Kada se meč završio Serena me je zagrlila, nasmejala se i rekla nešto poput ‘dobar posao’. Međutim, kada sam ušla u svlačionicu čula sam je kako vrišti. Mislim da me je mrzela zato što sam je kao jako mlada pobedila na Vimbldonu, uprkos svim prognozama“, napisala je Šarapova u svojoj knjizi „Unstoppable: My life so far“.

Ta pobeda, nije jedini razlog mržnje.

„Mrzela me je i zbog toga što sam je čula kako plače. Nedugo posle turnira Serena je rekla prijatelju, koji je kasnije meni preneo, ‘nikada više neću izgubiti od te male ku*ke’ „, otkrila je ruska teniserka.

Šarapova, koja je zbog upotrebe nedozvoljenih supstanci kažnjena sa 15 meseci van temiskih terena, smatra i da doping nije glavni razlog suspenzije.

„Kako Meldonijum poboljšava igru? Nikako. Izgleda da su me nadležni kaznili zato što sam iz Istočne Evrope. Morali su nešto takvo da uzmu za razlog“, rekla je Ruskinja, a prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.