U trendu

Šehović: Spreman sam za nove izazove u Partizanu

PTUJ – Novi-stari fudbaler Partizana Zlatan Šehović izjavio je da je spreman za nove izazove u crno-belom dresu, nakon što se nedavno vratio u Humsku posle dve i po godine proveo u Makabiju iz Netanje.

„Ponikao sam u Partizanu, a pre nego što sam otišao u Izrael proveo sam 10 godina u crno-belom dresu. Otišao sam sa 19 godina, tako su se jednostavno poklopile stvari. Bilo mi je u početku teško, ali sam se brzo privikao. Zavoleo sam Izrael, jer je život u ovoj zemlji zanimljiv, kao i njihovi običaji. Makabi je dobar klub za mlade fudbalere. Bio je to uspešan period, a za dve i po godine sam promenio tri trenera. Sazreo sam u Makabiju, a siguran sam da ću to pokazati na terenu“, rekao je 21-godišnji levi bek za zvanični sajt kluba.

On je sa novim trenerom Partizana Ilijom Stolicom sarađivao u kadetskoj i mladoj reprezentaciji Srbije.

„Stolicu cenim kao trenera. On mi je dosta pomogao da napredujem u karijeri. Srećan sam što opet sarađujemo. Pratio sam igre Partizana u prethodnih nekoliko sezona. Žao mi je što Partizan prošle sezone nije osvojio titulu. Partizan me prvi put kontaktirao pre godinu i po dana, ali se kockice nisu složile. Novi kontakti su ostvareni pre tri meseca. Svi znaju šta mislim i osećam prema Partizanu, spreman sam za nove izazove. Pozivam sve navijače da dođu na stadion, a verujem da ću da opravdam sva očekivanja“, rekao je Šehović, koji se sa ekipom Partizana nalazi na pripremama za novu sezonu u Sloveniji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar