U trendu

Selektor Kameruna uoči Srbije: Borićemo se do kraja

DOHA – Svesni smo da poraz protiv Srbije znači i povratak kući i zato ćemo dati sve od sebe i boriti se do kraja, izjavio je danas selektor Kameruna Rigobert Song.

Srbija i Kamerun sutra od 11 sati igraju meč drugog kola G grupe na Mundijalu.

„Moramo da damo 120 odsto. Protiv Švajcarske smo dobro počeli, ali presudila je jedna greška u odbrani. Nećemo mnogo menjati u našoj igri, pokušaćemo da ispravimo greške i spremni smo da potražimo način da pobedimo“, kazao je Song na konferenciji za medije.

On se posebno zahvalio navijačima iz Kameruna koji daju snažnu podršku ekipu, uprkos seriji od osam uzastopnih poraza na Mundijalima.

„Ključ je da koristimo šanse. Da smo protiv Švajcarske iskoristili naše prilike, sada bi bilo drugačije. Čeka nas zahtevan meč, ustajemo rano, termin je dnevni, ali spremni smo“, poručio je Song.

Na pitanje da li sada poznaje fudbalere Srbije, pošto je posle žreba rekao da ne poznaje nijednog, Song je rekao da je rival jak, ali da ne želi da priča o detaljima.

„Gledali smo meč protiv Brazila, bio je spektakl, a na nama je sada da pronađemo slabe tačke rivala i da ih iskoristimo“, zaključio je Song.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar