Sindikat fudbalera: Pozivamo FS S da odmah kazni Vuletića

BEOGRAD – Sindikat profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“ (SPFN) saopštio je danas da najoštrije osuđuje primitivno ponašanje fudbalskog radnika, profesora Vladimira Vuletića čija meta je sada postao igrač Milan Borjan, dugogodišnji član Sindikata.

Vuletić je na društvenim mrežama objavio montiranu fotografiju na kojoj se nalazi Borjanov sin, nakon čega je golman Crvene zvezde najavio sudsku tužbu.

„Profesor Vladimir Vuletić svojim primitivnim i nesportskim ponašanjem nanosi veliku štetu srpskom klupskom fudbalu a najviše svom klubu u kome ima funkciju potpredsednika. Biti profesor na prvom mestu znači biti vaspitač i pedagog. Biti sportski radnik na prvom mestu znači poštovati „fer-plej“ i protivnika na terenu“, navodi se u saoopštenju SPFN.

Najljubaznije molimo sve sportske radnike u Srbiji da se suzdrže bilo kakvih komentara koji vređaju porodične vrednosti bilo kog pojedinca i da se u sportskom duhu takmiče i međusobno uvažavaju, poručuju iz Sindikata.

„Takođe, pozivamo FS S da odmah i bez odlaganja, po službenoj dužnosti pokrenu disciplinski postupak protiv profesora Vladimira Vuletića i adekvatno ga sankcionišu“, poručuju iz SPFN.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.