U trendu

Sjajan start Mirončikova na Beogradskom pobedniku

BEOGRAD – Srpski bokserski reprezentativac Vladimir Mirončikov, bronzani sa Svetskog prvenstva, sjajno je startovao na turniru „Beogradski pobednik – memorijal Branko Pešić“ pobedom protiv Jermena Rafajela Hovhanisjana rezultatom 4:1.

Pobedu za Srbiju izvojevala je i bokserka Snežana Šiljković, a u drugi krug takmičenja plasirali su se i Sandro Poletan pobedom nad Slovencem Tomijem Lorenčićem 5:0, Pavel Fedorov, koji je savladao Jermenca Gurgena Madojana 3:2, a odlične partije pružili su i Jovan Nikolić, koji je bio bolji od Velšanina Harisa Kana 5:0, Artum Agejev savladavši Kazahstanca Jerasila Zakpekova 4:1, Sadam Magomedov pobedom na Hrvatom Kristijanom Dujom Gačinom, kao i Nazif Sejdi, koji je eliminisao Kirgistanca Rispeka Bektenova.

Uprkos jakom otporu, maksimalnoj motivaciji i želji za pobedom Veljko Gligorić, Džejlan Toskić, Lazar Pantić, Bojan Stanojlović i Aleksa Marković nisu uspeli da ostvare plasman u narednu rundu.

Poslednjeg dana za ulazak u finale u konkurenciji bokserki Srbiju će predstavljati sedam dama, dok će svoj put ka polufinalu u muškoj konkurenciji „krčiti“ šestorica boksera

Finala u ženskoj konkurenciji uzakazana su za petak od 19 sati, a u muškoj dan kasnije, u istom terminu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar