U trendu

Skromni Jokić „preskočio“ Lebrona: To je bio samo potez (video)

Hvalio je jedan od najboljih košarkaša današnjice Lebron Džejms srpskog centra Nikolu Jokića pre duela Denvera i Klivlenda, da bi tokom utakmice i lično dobio potvrdu sopstvenih reči da je reprezentativac “orlova” veoma, veoma dobar igrač.

https://www.youtube.com/watch?v=KzmFZ5o6zbo

Nekadašnji košarkaš Mega Leksa je u trijumfu Nagetsa protiv NBA šampiona učestvovao sa 16 poena i 10 skokova, a u jedan od napada svog tima poenima je završio u direktnom duelu sa Lebronom.

– Ne, ne, to je samo potez – bilo je prvo što je Jokić izgovorio, kada su mu novinari posle meča prišli za komentar uspešno završene jedan na jedan akcije protiv “kralja”.

– Pokušao sam da utrčim, preuzeli su nas i shvatio sam da imamo „mismeč“, samo sam pokušao da postignem poen. Nisam razmišljao o tome da li je on ili neko drugi, samo sam želeo da pogodim – spuštao je Srbin euforiju kod američkih novinara, koji bombastičnu izjavu nisu dobili ni na pitanje, da li je Nikola imao unapred spreman napad kada je shvatio da ga čuva Džejms.

– Ne, nikada to nisam imao u životu. Neki moj „potpis“ ili tako nešto. Radim ono što mi utakmica pruža u tom trenutku. Stigao sam do sredine reketa i prebacio ga.

Jokić je istakao da je trenutno siguran u svoj šut, u igru na „postu“, dodavši da je trijumd protiv Klivlenda pobeda kao i svaka druga.

– Pobedili smo i Golden Stejt, takođe, tako da nam je ovo verovatno jedna od dve najveće pobede ove sezone. Ovo je ipak samo pobeda. Možda smo ih iznenadili, možda smo iznenadili sve, ali to smo mi, iznenađujemo ljude – rekao je Nikola Jokić, a prenose Novosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.