U trendu

Smit: Bićemo spremni za Budućnost

ČAČAK – Košarkaš Borca Entoni Smit rekao je da očekuje da će u meču protiv podgoričke Budućnosti igrati kao prvi tim i da će biti spremni za taj susret.

Čačanski tim posle dva kola u ABA ligi ima pobedu protiv Partizana i poraz od Crvene zvezde, a u trećem kolu očekuje ih duel u Podgorici u suobtu od 19 sati.

Očekujem da u narednoj utakmici protiv Budućnosti igramo kao pravi tim, što se inače od nas i očekuje. Bićemo spremni za početak meča, a verujem da ukoliko odigramo najbolje što možemo ni pobeda nije nemoguća misija, bez obzira koliko to nerealno zvuči“, rekao je Smit za klupski sajt.

On veruje da Borac ima šanse protiv svakog protivnika, što je bilo u meču sa Partizanom.

„Smatram da ako u svaku utakmicu uđemo fizički i psihičiki pripremljeni nećemo imati problem da se nosimo sa svim ekipama u ABA ligi“, rekao je Smit.

Američki košarkaš, poslednje pojačanje koje je stiglo u Borac i koje pokriva poziije tri i četiri, ima samo pozitivne utiske o Srbiji, Čačku i Borcu.

„Sve je u najboljem redu. Naravno, ovo je novo iskustvo za mene. Upoznajem se sa srpskim jezikom, kulturom, tradicijom, novim ljudima… Sviđa mi se okruženje, pošto sam i u dosadašnjoj karijeri igrao u manjim gradovima. Lepo sam prihvaćen, ljudi su dobri, uključujući trenera i saigrače. Očekujem uspešnu sezonu sa Borcem”, zaključio je Smit.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.