U trendu

Španac je ćutao, Novak mu to sigurno nije zaboravio

Novak Đoković će u borbi za bronzanu medalju s druge strane mreže u subotu ujutru od 08 časova imati Pabla Karenja Bustu. I dovoljno je samo da se Nole seti da mu je Španac bio rival na prošlogodišnjem US Openu, kada je diskvalifikovan jer je linijskog sudiju pogodio nehotice lopticom.

Činjenica je da je Karenjo Busta odličnom igrom izluđivao Novaka u meču osmine finala Grend slema u Njujorku, te je Đoković u finišu prvog seta, kada je Španac napravio brejk za 6:5, popustio sa živcima i jednu lopticu je udario malo jače i više nego što je trebalo posle izgubljenog, a ona je udarila u grlo linijskog sudiju.

I bio je to kraj! Kraja za Srbina u Americi, a Španac je samo nemo posmatrao dok je Đoković prolazio „pakao“ i sve mu se u sekundi srušilo. Nije pokazao nikakvu empatiju, bar onu sportsku.

E, pa Novaku će biti dovoljno samo toga da se seti, i u tom slučaju teško da će biti problema da izađe na kraj sa Bustom, i da Srbiji donese medalju sa Olimpijskih igara u Tokiju.

Naravno, Novak ima šansu da osvoji i dve medalje, pošto posle dvoboja sa Karenjo Bustom ima i meč u miks dublu u paru sa Ninom Stojanović.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)