U trendu

Španski mediji: Barselona bi da proda Fatija za 70 miliona evra

BARSELONA – Čelnici Barselone spremni su da već u zimskom prelaznom roku prodaju mladog španskog fudbalera Ansua Fatija za 70 miliona evra, prenose španski mediji.

Fati (20) je član Barselone od 2012. godine, a ove sezone odigrao je 21 meč za katalonski klub i postigao tri gola. On je uglavnom ulazio u igru u drugom poluvremenu i imao je malu minutažu.

Španski mediji navode da Fatijev menadžer Žorž Mendeš nije zadovoljan tretmanom mladog fudbalera u ekipi sa „Nou Kampa“.

Španski novinar Alfredo Martinez je objavio da je Mendeš poručio čelnicima Barselone da će Fati na kraju sezone da zatraži raskid ugovora, ako i dalje bude u drugom planu.

Međutim, španski novinar Marsal Ljorente tvrdi da je Barselona spremna da proda španskog reprezentativca već u januarskom prelaznom roku, pošto se katalonski klub nalazi u finansijskim problemima.

Fati ima ugovor sa Barselonom do juna 2027. godine, uz otkupnu klauzulu od milijardu evra. Međutim, katalonski klub je spreman da proda mladog fudbalera za 70 miliona evra.

On je za reprezentaciju Španije odigrao sedam utakmica i postigao je dva gola.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.