U trendu

Sponzori traže da Mančester junajted zadrži Ronalda?

MANČESTER – Glavni sponzori Mančester junajteda ne žele da portugalski fudbalski reprezentativac Kristijano Ronaldo napusti klub sa „Old traforda“, prenose britanski mediji.

„Dejli star“ navodi da se sponzorima ne sviđa ideja da marketinški ubedljivo najisplativiji fudbaler napusti „Old traford“ i da je Mančester junajted pod velikim pritiskom da zadrži Ronalda.

Portugalski fudbaler se nije pojavio na pripremama Mančester junajteda za novu sezonu, a navodno iz porodičnih razloga nije otputovao sa timom na predsezonske pripreme u Aziju.

Ronaldo je razočaran neaktivnošću Mančester junajteda u prelaznom roku, a voleo bi da naredne sezone igra u Ligi šampiona.

„Dejli star“ podseća da su sponzori, čija se imena ne navode, pomogli u finansiranju Ronaldove plate, koja iznosi oko 500.000 funti nedeljno.

Ronaldo je prošle godine stigao u klub sa „Old traforda“, a ima ugovor sa engleskim klubom do juna naredne godine.

Pojedini britanski mediji navode da su čelnici Mančester junajteda ljuti na portugalskog fudbalera pošto je iz klupske kase podigao šestocifreni bonus, koji mu po ugovoru pripada, pre nego što je navodno saopštio da želi da promeni sredinu.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar