U trendu

„Sportifico“ proglasio idealni tim talenata

BEOGRAD – Idealni tim sezone sportske društvene mreže „Sportifico“ proglašen je danas na stadionu Brodarca u kome su šestorica fudbalera i pet fudbalerki.

Mladi talenti srušili su rekorde u trećoj godini Adidas tima sezone sa čak pola miliona aplauza.

Impresivan broj gotovo je duplo veći od broja glasova koji je ceo tim imao prošle godine kada je reč o jedinstvenoj sportskoj reakciji.

Pobednički sastav čine: golman Stevan Jovanović (Budućnost Dobanovci), levi bek Daniela Kuhut (ŽFK Požaevac), štoperi Petar Ristić (Brodarac) i Sanja Vukobratović (ŽFK Heroj), desni bek Alisa Rujović (ŽFK Fair Play Bukurešt), centralni vezni Anđela Marković (ŽFK Spartak Subotica), Milica Stefanović (ŽFK Heroj), levi spoljni Hakija Račić (Polimlje Prijepolje), prednji vezni Nikola Krivokapić (Titograd Podgorica) , desni spoljni Nemanja Nešić (Dinamo Pančevo) i napadač Damjan Radojević (GSP Polet), dok je trener Srbislav Erdeljan iz Heroja.

Posebna nagrada dodeljena je Dušanu Savičeviću iz BSK Borče, koji nije uspeo da izbori mesto u Timu sezone na svojoj poziciji, ali je do kraja takmičenja imao najveći broj aplauza.

„Takmičenje je bilo izuzetno uzbudljivo, o čemu govore i brojke, posebno u izboru za poziviju golmana. Iz nedelje u nedelju je raslo interesovanje, ali je sve proteklo u fer-plej borbi i sportskom duhu. Pola miliona aplauza nas je sve prijatno iznenadilo, što pokazuje da mladi i nedovoljno afirmisani fudbaleri izuzetno dobro prihvataju sportsku društvenu mrežu „Sportifico“, jer im pružaju mogućnost da pokažu svoje uspehe i rezultate na terenu, sportsku biografiju, i da se povežu sa drugim sportistima u Srbiji i regionu“, kaže Miloš Erić, osnivač „Sportifico“ društvene mreže.

„Sportifico“ društvena mreža nastavlja da podržava talentovane sportiste sa ciljem da im omogući da se što bolje predstave i na pravi način izgrade svoju karijeru.

Mreža, na kojoj je zastupljeno više od 500 klubova iz oko 300 različitih gradova širom sveta, dostupna je putem besplatne iOS i android aplikacije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.