U trendu

Sraman potez Cicipasa: Pokušao namerno da pogodi Španca pa pretio sudiji (video)

Prilično uzbudljivo četvrtfinale Barselone odigrali su Grk i Španac. Na kraju je slavio Karlos Alkaraz koji je u tri seta, sa 6:4, 5:7, 6:2 porazio Stefanosa Cicipasa.

U završnici prvog seta desila se prilično burna situacija kada je Alkaraz osvojio set tako što je Cicipas lansirao lopticu u aut, u nameri da pogodi rivala.

To je jedan u „lepezi ispada“ petog tenisera sveta koji je pored gađanja rivala pretio sudiji, gubio poene jer nije bio na terenu…

Najpre je želeo da pogodi Alkaraza na tri set lopte Španca, iz bezizlazne situacije je raspalio po lopti želeći da ona zakači Alkarazovo telo, ali to nije uspeo. Kako je namera bila očigledna, dugo je pogled Španac zadržao na Grku prilikom odlaska na klupu.

Cicipas je ubrzo izjednačio u setovima, ali se nije smirio. Tokom trećeg, na vođstva Alkaraza od 3:0 se Cicipas predugo zadržao u toaletu u koji je otišao bez dozvole pa mu je sudija oduzeo dva poena.

Kada se vratio i to saznao, najpre je glumio žrtvu, a onda je Cicipas i zapretio arbitru:

– Koliko je njemu bilo potrebno? Manje od tri minuta? Jeste li sigurni? Posle meča ćemo to proveriti, i ako grešite, treba da dobijete otkaz, poručio je Španac koji je na pauzu otišao nakon rivala.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar