U trendu

Srpska zastava podignuta na ceremoniji u Mediteranskom selu

ORAN – Danas je u Mediteranskom selu u Oranu održana ceremonija dobrodošlice svim učesnicima 19. Mediteranskih igara. Ceremoniji podizanja zastave naše zemlje, pored sportista koji u momentu održavanja ceremonije nisu
imali takmičenja, prisustvovao je generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije Đorđe Višacki.

U protokolarnom delu našim predstavnicima obratio se i gradonačelnik Mediteranskog sela, gospodin Đabir Said Guerni koji je sportistima, trenerima i ostalim učesnicima poželeo dobrodošlicu, uspeh i prijatan boravak u Alžiru.

Šefica misije OKS u Oranu Nataša Janković u ime našeg tima zahvalila se gradonacelniku Mediteranskog sela i tom prilikom mu uručila prigodan poklon „Ćirilično pismo u ramu“ sa motivom iz crkve Kralja Milutina iz XIII veka koja se nalazi na Hilandaru.

„Drago mi je da se veliki broj naših sportista okupio na ceremoniji dobrodošlice i da smo svi zajedno slušali himnu naše zemlje. Nadam se ćemo imati prilike da tokom takmičenja na Igrama, još mnogo puta čujemo našu himnu. Hvala gradonačelniku Mediteranskog sela na dobrodošlici i na toplom prijemu“, izjavila je Jankovićeva.

Mediteranske igre počele su 25. juna i trajaće do 6. jula u Alžiru. Ukupno učestvuje
3,390 sportista koji se nadmeću u 24 sporta, a naš tim predstavlja 151 član.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar