U trendu

Stolica: Igrači će naučiti lekcije iz meča sa Partizanom

Trener Voždovca Ilija Stolica rekao je danas da su njegovi fudbaleri poboljšali treninge posle male pauze i ocenio je da je ubedljiv poraz protiv Partizana u poslednjem kolu Super lige bio samo slab dan.

„Iza nas je utakmica u kojoj nismo rezultataski dobro prošli, jer nakon igara koje smo pružali i rezultata koje smo postizali, očekivanja su bila veća. Nismo odigrali na nivou na kom možemo da igramo. Stigli smo do lekcija koje moramo da naučimo, ali i da primenimo što pre, što je još bitnije. Slažem se da svako ima pravo na slab dan. Gledajući kakav je pristup na treninzima i kakva atmosfera vlada u ekipi, jasno je da je to bio samo slab dan“, rekao je Stolica za sajt kluba.

Partizan je tada pobedio 4:0. Voždovac sledećeg vikenda dočekuje Vojvodinu, posle čega sledi četvrtfinale kupa u kome se tim ponovo sastaje sa Partizanom.

„Igrači su imali dovoljno vremena da se odmore, da provedu slobodne dane sa porodicama i da se vrate treninzima. Počeli smo sa pripremama za nastavak prvenstvene trke, podigli smo nivo kvaliteta treninga, jer nas očekuje jak intenzitet, i kada je rezultatska borba u pitanju i kada se radi o intenzitetu utakmica, jer nam se približava i kup i novi klasik sa Partizanom. Samim tim i sa većom koncentracijom ulazimo u nastavak završnice šampionata jer za ulazak u plej-of, zavisimo isključivo samo od svojih rezultata“, rekao je Stolica

Voždovac je dao trojicu igrača za reprezentativne akcije mladjih selekcija u terminu predvidjenom za nacionalne timove.

„Fenomenalan uspeh je ostvaren i mi kao klub smo ponosni na igrače koji igraju za reprezentaciju“, rekao je Stolica.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar